پیام خود را بنویسید

مدیر شرکت دانش بنیان مستقر در پارک علم فناوری البرز تشریح کرد: تکیه بر دانش بومی برای کاهش وابستگی به تجهیزات آزمایشگاهی خارجی

 | تاریخ ارسال: 1405/3/18 | 
مدیر شرکت دانش بنیان ژال تجهیز مستقر در پارک علم و فناوری البرز با تشریح فعالیت‌ها و دستاوردهای این مجموعه دانش‌بنیان، از تولید بیش از ۴۰ نوع تجهیزات تخصصی آزمایشگاهی و پزشکی، صادرات محصولات به کشورهای همسایه، اشتغال‌زایی برای بیش از ۴۵ نیروی متخصص و برنامه‌ریزی برای توسعه بازارهای داخلی و خارجی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری البرز، مهندس قدرت اله رئیسی، مدیر شرکت دانش بنیان ژال تجهیز مستقر در پارک علم و فناوری البرز اظهار کرد: شرکت ژال تجهیز مهران تولیدکننده تجهیزات و دستگاه‌های تخصصی آزمایشگاهی و پزشکی است و محصولاتی از جمله هودهای لامینار، انکوباتورها، یخچال‌ها و فریزرهای آزمایشگاهی را برای استفاده در پژوهشگاه‌ها، آزمایشگاه‌ها، بیمارستان‌ها و مراکز تحقیقاتی تولید می‌کند.

وی گفت: این تجهیزات با کاهش وابستگی مراکز علمی و درمانی کشور به نمونه‌های خارجی و ایجاد امکان نگهداری نمونه‌های انسانی و گیاهی، نقش مهمی در ارتقای فعالیت‌های پژوهشی و عملیاتی ایفا می‌کنند. رئیسی با اشاره به مزیت‌های رقابتی محصولات این شرکت اظهار کرد: محصولات ما بر پایه دانش بومی و حاصل سال‌ها تحقیق و تجربه طراحی شده‌اند و ضمن برخورداری از کیفیت عملکردی مشابه نمونه‌های خارجی، در بخش‌های الکترونیک و برودت از فناوری‌های متناسب با ساختار کشور بهره می‌برند.

وی افزود: تولید این تجهیزات موجب جلوگیری از خروج ارز شده و بسیاری از سازمان‌ها و مراکز کشور را از وابستگی به تجهیزات وارداتی گران‌قیمت و فاقد خدمات پس از فروش مناسب بی‌نیاز کرده است. نماینده شرکت ژال تجهیز مهران با بیان اینکه سابقه فعالیت این مجموعه به دهه ۷۰ بازمی‌گردد، اظهار کرد: این شرکت که پیش‌تر با نام ژال فعالیت می‌کرد، در سال ۱۴۰۰ به ژال تجهیز مهران تغییر نام داد و در حال حاضر بیش از ۴۵ نیروی متخصص در حوزه‌های تولید، مهندسی و تحقیق و توسعه در آن مشغول به فعالیت هستند.
به توان داخلی متکی هستیم وی گفت: با ایجاد فرهنگ سازمانی توسعه‌محور توانسته‌ایم نیروهای متخصص خود را طی سال‌های متمادی حفظ کنیم و از دانش و خلاقیت آنان در مسیر توسعه شرکت بهره ببریم.

مهندس قدرت اله رئیسی، مدیر شرکت دانش بنیان ژال تجهیز مستقر در پارک علم و فناوری البرز با اشاره به سوابق دانش‌بنیانی شرکت اظهار کرد: از سال ۱۳۹۷ موفق به اخذ گواهی دانش‌بنیان برای تجهیزات سرمایشی خود از جمله فریزرهای مادون صفر با دمای منفی ۸۶ درجه شده‌ایم و در آخرین ارزیابی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری نیز موفق به دریافت مجدد درجه نوآور سطح یک شدیم.

وی مهم‌ترین چالش‌های شرکت را تأمین برخی قطعات فاقد مشابه داخلی و همچنین سرمایه در گردش عنوان کرد و گفت: تحریم‌های بین‌المللی در برخی موارد تأمین قطعات تخصصی را با دشواری مواجه کرده است، اما با تکیه بر توان فنی داخلی مسیر توسعه را ادامه داده‌ایم. مدیر شرکت دانش بنیان ژال تجهیز با بیان اینکه بیش از ۴۰ محصول این شرکت به مرحله تولید انبوه و تجاری‌سازی رسیده‌اند، اظهار کرد:

محصولات ما از طریق شرکت‌های بازرگانی به کشورهای عراق، تاجیکستان، ازبکستان و سایر کشورهای منطقه صادر شده‌اند و برنامه‌ریزی کرده‌ایم طی یک سال آینده با دریافت کارت بازرگانی صادرات مستقیم را آغاز کنیم.

وی افزود: در حال حاضر حدود ۵۰ درصد درآمد شرکت از محل فروش تجهیزات برودتی دانش‌بنیان از جمله فریزرها و یخچال‌های آزمایشگاهی تأمین می‌شود.
رئیسی با اشاره به همکاری شرکت با پارک علم و فناوری البرز اظهار کرد: حدود ۱۰ سال است که با پارک علم و فناوری البرز همکاری داریم و از خدماتی همچون استقرار، توسعه ارتباطات بازار، شبکه‌سازی، آموزش و مشاوره‌های حقوقی بهره‌مند شده‌ایم.

شکوفایی شرکت‌ها در دنیای امروز بر دو پایه نوآوری و شبکه‌سازی استوار است

وی گفت: شکوفایی شرکت‌ها در دنیای امروز بر دو پایه نوآوری و شبکه‌سازی استوار است و پارک علم و فناوری البرز با فراهم کردن بسترهای رشد فناورانه و توسعه ارتباطات علمی و صنعتی نقش مهمی در این مسیر ایفا کرده است.

مدیر شرکت دانش بنیان ژال تجهیز درباره برنامه‌های توسعه‌ای شرکت اظهار کرد: توسعه فعالیت‌های تحقیق و توسعه، گسترش بازارهای داخلی و ایجاد زیرساخت‌های صادراتی سه محور اصلی برنامه‌ریزی ما در افق سه تا پنج سال آینده است.

وی افزود: ظرفیت فعلی تولید شرکت حدود ۳۰ دستگاه در ماه است و با توجه به ظرفیت‌های موجود امکان افزایش تولید تا ۵۰ درصد بیش از میزان فعلی را داریم.

رئیسی با اشاره به استانداردهای اخذشده توسط شرکت گفت: ژال تجهیز مهران موفق به دریافت استانداردهای ISO ۹۰۰۱:۲۰۱۵، ISO ۱۳۴۸۵:۲۰۱۶ و GMP شده و محصولات آن دارای تأییدیه آزمایشگاه‌های مرجع هستند.

مدیر شرکت دانش بنیان ژال تجهیز مستقر در پارک علم و فناوری البرز با تأکید بر ضرورت حمایت از تولید دانش‌بنیان اظهار کرد: توسعه بازار، افزایش فروش، تأمین سرمایه در گردش، توانمندسازی نیروی انسانی و توسعه محصولات مهم‌ترین راهکارهای حفظ اشتغال و جلوگیری از تعدیل نیرو هستند. همچنین انتظار داریم دولت و نهادهای حامی با تسهیل فرایندهای اداری و حمایت از تولیدکنندگان دانش‌بنیان، زمینه رشد بیشتر این شرکت‌ها را فراهم کنند.

رئیسی در پایان از حمایت‌ها و همراهی پارک علم و فناوری البرز قدردانی کرد و گفت: این مجموعه همواره حامی و همراه شرکت‌های فناور بوده و نقش مؤثری در توسعه زیست‌بوم نوآوری استان ایفا کرده است.



 

کلیدواژه ها: رئیسی |


دفعات مشاهده: 70 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر



CAPTCHA