پیام خود را بنویسید

در محل پارک علم و فناوری فاوا؛  بازدید وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از شرکت دانش بنیان و فناور پارک علم و فناوری البرز

 | تاریخ ارسال: 1404/7/14 | 
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات طی بازدید از پارک فاوا، در جریان جدیدترین تولیدات شرکت های حوزه تلکام و فناوری اطلاعات قرار گرفت.
به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری البرز، مهندس پارسا سجادی مدیر عامل شرکت فناور جستجوگران دانش محور در این زمینه گفت: سید ستار هاشمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در این بازدید از غرفه شرکت فناور جستجوگران دانش محور بازدید و با دستاورد های این شرکت دانش بنیان و فناورآشنا شد.
بنیان گذار و رییس هیئت مدیره شرکت جستجوگران دانش محور مستقر در پارک علم و فناوری البرز  با اعلام این خبر درباره فعالیت این شرکت گفت: این شرکت، فعالیت خودش را از سال ۱۴۰۰ شروع نموده و توانسته در توسعه شبکه اجتماعی وینو و محصولات مرتبط با هوش مصنوعی نقش موثری ایفا نماید.

مهندس سجادی افزود: "شرکت جستجوگران دانش محور " در سال ۱۳۹۸ ایده شبکه اجتماعی وینو را به دلیل وجود یک خلاء در شبکه های اجتماعی فعلی بنا نهاد و آن را گسترش داد و در سال ۱۴۰۰ شرکت را تاسیس کرد.
وی با اشاره به اینکه شرکت فناور جستجوگران دانش محور در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات فعال است اظهار داشت: در شرایط اقتصادی امروز که با تحریم های مختلف مواجه هستند شرکت های فناور و دانش بنیان می توانند نقش مهمی در توسعه اقتصاد دیجیتال ایفا کنند.

مدیر عامل شرکت فناور جستجوگران دانش محور مستقر در پارک علم و فناوری البرز حضور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات را در این نمایشگاه و غرفه را موجب دلگرمی عنوان و یادآور شد: از مسئولان و متولیان حوزه فناوری اطلاعات و اقتصاد دیجیتال می خواهیم شرکت های فناور، استارت آپی و فریلنسری را حمایت کنند.
گفتنی است، شرکت جستجوگران دانش محور مستقر در پارک علم و فناوری البرز موفق شده، گواهی دانش بنیانی خود را از کارگروه ارزیابی شرکت ها و موسسات دانش بنیان اخذ نماید.

کلیدواژه ها: بازدید وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات | شرکت فناور جستجوگران دانش محور | هوش مصنوعی |

مطالب مشابه


دفعات مشاهده: 31 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر



CAPTCHA