پیام خود را بنویسید

برگزاری بیست و هشتمین نشست خبرگی توسط پارک علم و فناوری البرز

 | تاریخ ارسال: 1401/7/16 | 
به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری البرز,بیست و هشتمین نشست خبرگی توسط پارک علم و فناوری البرز و حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری روز دوشنبه ۲۸ شهریور  ۱۴۰۱ برگزار شد.
در این نشست مدیرعامل شرکت فناوری طبیعت‌گرا (بایوران) با ارائه تجربیات خود از تبدیل ایده به یک کسب‌وکارموفق گفت: ۱۵ سال تلاش برای رسیدن به هدف را سپری کردم.
وی با اشاره به اینکه همواره باید برای رسیدن به هدف تلاش کرد و جنگید اظهار داشت: سرخوردگی و ناامیدی اولین علائم مرگ است و باید از آن پرهیز کنیم. برای فتح قله باید کوه برویم. و بالا رفتن از کوه هم شیب‌ها و فراز و نشیب‌های زیادی دارد.
دکتر همایون مرادی مدیرعامل شرکت فناوری طبیعت‌گرا (بایوران) با اشاره به اینکه بین ثروتمند بودن و پولدار بودن فرق است, گفت: تلاش کرده‌ام از پولی که به دست می‌آورم برای رسیدن به اهدافم که همان کسب‌وکار موفق با استفاده از نیروهای توانمند است بهره ببرم.
دکتر همایون مرادی در این نشست با اشاره به اینکه شکل‌گیری این شرکت بخشی تاریخی، سیاسی، فلسفی دارد گفت: در زمان‌های گذشته فکر می‌کردیم آن کس پولدار است آدم بدی است. اما الان می‌بینم این‌گونه نیست و افراد کارآفرین با سختی‌های بسیار تلاش می‌کنند و تولید ثروت می‌کنند.
وی گفت: دانشگاه‌های ما محل کسب علم است نه کشف علم؛ بنابراین در مرحله گفتار فارغ‌التحصیلان خوبی داریم اما در مرحله عمل موفقیت چندانی نداریم.
دکتر مرادی با اشاره به اینکه من اصولاً فکر می‌کنم کار آسان را همه انجام می‌دهند هنر این است که کار سخت انجام بدهیم. اذعان داشت به این نتیجه رسیدم که اولین شرکت بایو تکنولوژی را تأسیس کنم
وی که در سه بخش غذا، آب و درمان فعال بوده گفت: می‌دانم که بیوتکنولوژی و هوش مصنوعی پایه علم می‌شود و مابقی علوم در مقایسه با این علوم رنگ می‌بازد.
مهمان برنامه با اشاره به تولیدات خود گفت: شرکت دانش بنیان فن‌آوری زیستی طبیعت‌‌گرا (بایوران) در سال ۱۳۷۹ بادانش کاملاً بومی باهدف احداث مدرن‌‏ترین کارخانه بیوتکنولوژی در کشور تأسیس شد. این مجموعه، به همت والای مدیران و مهندسان ایرانی، مراحل طراحی و ساخت و راه‌اندازی خود را به سرعت طی نموده و از ابتدای سال ۱۳۸۴ به بهره‌برداری رسید. این مجموعه، با تکیه‌بر تیم متخصص و مجرب و با بهره‏‌گیری از دانش بومی، مطابق با جدیدترین روش‏‌های موجود در دنیا، اقدام به تولید طیفی از فرآورده‏‌های بیولوژیک سازگار با محیط‌زیست و سلامت انسان و سایر موجودات کرده و با ارائه راه‌‏حل‏‌های مناسب و کارآمد، چشم‌‏انداز خود را در جهت کاهش مصرف بی‏‌رویه مواد سنتتیک و شیمیایی در سیستم‌‏های کشاورزی، دام‌پروری و محیط‌زیست ایجاد کرده است.
دکتر مرادی در نشست خبرگی پارک علم و فناوری البرز تصریح کرد: محصولات بایوران برگرفته از طبیعت و میکروارگانیسم‏‌های مفید و غیر بیماری‌‏زا و فاقد هرگونه دست‌کاری ژنتیکی است. در حال حاضر، کارخانه بایوران قادر به تولید بیش از ۱۵۰۰ تن مواد بیولوژیک پودری و حدود ۱۰۰۰۰ تن فرآورده‌‏های بیولوژیک مایع است که کیفیت و کارایی آن‌ها با تکیه‌بر تجهیزات تخمیری پیشرفته و روش‌های اجرایی استاندارد، تیم تحقیق و توسعه قوی، کنترل دقیق حین تولید، پایش مستمر کیفیت و اجرای صحیح استانداردهای کنترل کیفی تضمین می‌‏شود. بایوران با شعار "تجربه زندگی سالم"، علاوه بر تلاش برای صیانت از محیط‌زیست، امنیت غذایی و سلامت جامعه، عزم بر اشتغال‌زایی و استفاده از توان متخصصین ایرانی دارد.
وی در پایان گفت: تولیدات این شرکت تائیدات لازم از سوی کشورهای مختلف ازجمله سازمان جهانی غذا و دارو (فائو) کسب کرده است
در این نشست موضوعات مختلفی که در مسیر موفقیت شرکت دانش بنیان شرکت فناوری طبیعت‌گرا (بایوران) نقش داشته است، بررسی شد که می‌توان چالش‌های بازاریابی و رقابت در بازار، تحقیق و توسعه، پرورش و حفظ نیروی انسانی و صادرات، سرمایه‌گذاری، چشم‌انداز آینده شرکت و... اشاره کرد.

دفعات مشاهده: 342 بار   |   دفعات چاپ: 150 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر



CAPTCHA