پارک علم و فناوری البرز- اخبار فناوری
حمایت استانداری البرز از برنامه‌های پارک علم و فناوری البرز

حذف تصاویر و رنگ‌ها  | تاریخ ارسال: 1400/3/6 | 
 
بیست و نهمین نشست شورای علمی و فناوری پارک علم و فناوری البرز با حضور مسئولان ملی و استان با تأکید بر توسعه آن و لزوم دستیابی این پارک به جایگاه واقعی به لحاظ بودجه و امکانات برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری البرز، بیست و نهمین نشست شورای علمی و فناوری پارک علم و فناوری البرز با حضور دکتر بهنام طالبی مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی و توسعه فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دکتر جهانگیر شاهمرادی معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری البرز، دکتر بهروز بادکو رئیس سازمان تجاری‌سازی و اشتغال دانش‌آموختگان، دکتر محمدرضا پورعابدی معاون پژوهش و فناوری جهاد دانشگاهی، دکتر جمشید شنبه زاده معاون پژوهشی دانشگاه خوارزمی، دکتر ابوالفضل فلاح مدیرکل امور اقتصاد و دارایی استان البرز، دکتر حبیب اله اصغری رئیس سازمان جهاد دانشگاهی خواجه‌نصیرالدین طوسی، دکتر شاهین فررئیس مرکز رشد فناوری سلامت پژوهشگاه ابن‌سینا جهاد دانشگاهی،دکتر محمد نوری سپهر معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی استان البرز و همچنین محمدعلیزاده رئیس هیئت‌مدیره صندوق و پژوهش و فناوری و تنی چند اعضای صندوق پژوهش و فناوری و اعضای شورای همکاری شرکت‌های فناور پارک روز پنجم خرداد در پارک علم و فناوری البرز برگزار شد.

حمایت استانداری از برنامه‌های پارک علم و فناوری البرز
دکتر جهانگیر شاهمرادی معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری البرز نیز در بیست و نهمین نشست شورای علمی و فناوری پارک علم و فناوری البرز گفت: هم استاندار و هم مجموعه دستگاه‌های علمی و اجرایی استان البرز نگاه ویژه‌ای به پارک علم و فناوری البرز دارند و تلاش ما این است که موانع پیش روی این پارک برطرف شود.
دکتر شاهمرادی با اشاره به ظرفیت‌های خوب استان البرز که بیش از ۳۵۰۰٫ واحد تولیدی و صنعتی را در خود جای‌داده یادآور شد: یکی از انتظارات ما این است که با محوریت پارک علم و فناوری البرز و با نهادهای خوبی مثل صندوق پژوهش و فناوری استان، شهرک کاوش، کارخانه نوآوری و سایر مراکز رشد و مراکز علمی و دانشگاهی هم‌افزایی و ارتباط سازنده‌ای شکل بگیرد و بتواند برای توسعه اقتصاد دانش‌بنیان، تولید ثروت و توسعه فناور کشور و استان کمک کند.
وی با اشاره به اینکه متناسب با ظرفیت و توانمندی استان البرز به جایگاه لازم در توسعه اقتصاد دانش‌بنیان و تولید ثروت نرسیدیم خاطرنشان کرد: پارک علم و فناوری البرز تحولات خوبی را آغاز کرده که انتظار داریم این حرکت‌ها به نقش‌آفرینی بیشتر پارک در سطح استان منتهی شود و به ارتباط سیستماتیک بین همه زنجیره اکوسیستم نوآوری و کارآفرینی استان منجر گردد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری البرز با اشاره به اینکه استان البرز به لحاظ نزدیکی به پایتخت مجموعه‌های دانش‌بنیان و فناور خوبی را در خود جای‌داده افزود: استان البرز می‌تواند پایلوت توسعه کشور در بسیاری از زمینه‌ها به‌ویژه در حوزه دانش‌بنیان و تولید ثروت از دانش باشد.
 
مذاکره برای توسعه فیزیکی پارک علم و فناوری البرز در شهرک‌های صنعتی
مهندس مهدی عباسی رئیس پارک علم و فناوری البرز با اشاره به اینکه همچنین میانگین درآمد واحدهای فناور نیز بالاتر رفته است و طرح جامعی برای بهبود هرچه بیشتر این شرایط در نظر گرفته‌شده است به توسعه پارک در سطح استان البرز اشاره کرد و گفت: ما تلاش می‌کنیم با مذاکره با شهرک‌های صنعتی استان ظرفیت پارک را افزایش دهیم و با گسترش و توسعه بستر فعالیت‌های پارک، فضا را برای ارتقا سطح واحدهای فناور فراهم کنیم. همچنین ایجاد شعبه‌های پارک در شهرستان‌ها پیگیری و دنبال می‌شود.
وی افزود: با تلاش‌های فراوان صندوق نوآوری استان نیز تشکیل شد که ۹۴. درصد سهام خصوصی صندوق بی‌نظیری در سطح کشور می‌باشد. همچنین پارک بستر مناسبی برای تبلیغات رایگان شرکت‌های فناور فراهم کرده است تا از طریق رسانه ملی و همچنین جراید مختلف و تبلیغات در سطح استان محصولات، کالاها و خدمات خود را معرفی کنند.
یکی از نکات قابل‌توجه این است که حجم بالایی از این خدمات توسط بخش خصوصی صورت گرفته است و این نکته از اهمیت بالایی برخوردار است. همچنین دستاوردهای پارک علم و فناوری موجب شده تا نهادهای بالادستی نیز بتوانند به پارک اعتماد کنند و از نقش مهم پارک در صنعت باخبر شوند.
 
رئیس پارک البرز تصریح کرد: پارک توانسته سرمایه‌گذاران مختلفی را برای سرمایه‌گذاری در پارک ترغیب کند و از سرمایه تزریق‌شده برای پیشرفت شرکت‌های نوپا بهره ببرد. همکاری و تعامل با دستگاه‌های مختلف استانی و ملی باعث پیشرفت دوجانبه پارک و نهادها شده است و مشکلات زیادی با همین‌گونه همکاری‌ها برطرف شده است. ما توانستیم با پیگیری‌های مداوم اعتباراتی برای پیشرفت واحدهای فناور از معاونت علمی و فناوری البرز و شخص آقای دکتر ستاری دریافت کنیم. ما سعی داریم این اعتبارات و تسهیلات را برای اهداف مختلف ازجمله توسعه فیزیکی و علمی پارک استفاده کنیم و تا انتهای سال ۱۴۰۰ بتوانیم زمینه را بیش‌ازپیش برای فعالیت بیشتر و بهتر پارک علم و فناوری البرز در جهت رفع مشکلات علمی، اقتصادی و فرهنگی فراهم کنیم.
 
عکس : فرهاد ساریخانی
نشانی مطلب در وبگاه پارک علم و فناوری البرز:
http://alborzstp.ir/find-1.321.1992.fa.html
برگشت به اصل مطلب