پارک علم و فناوری البرز- اخبار روابط عمومی
رئیس پارک علم و فناوری البرز؛ لزوم تعامل بیشتر پارک های علم و فناوری با بخش خصوصی احساس می شود

حذف تصاویر و رنگ‌ها  | تاریخ ارسال: 1400/9/25 | 

به گفته رئیس پارک علم و فناوری البرز، برای توسعه کسب و کارهای فناورانه هیچ نمایشگاه حضوری را نباید از دست داد؛ چراکه این رویدادها بهترین زمان برای هم افزایی و یافتن ظرفیت های پیشرفت است.

مهندس مهدی عباسی، رئیس پارک علم و فناوری البرز در خلال بازدید از  «بیست و دومین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش فناوری و فن بازار» و «نهمین نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ایران ساخت» درباره اهمیت برگزاری نمایشگاه ها در عرصه فناوری گفت: همواره یکی از اصلی ترین ایده های من برای پیشرفت استفاده ظرفیت های نمایشگاهی است؛ به همین دلیل معتقدم هیچ نمایشگاهی را نباید از دست داد؛ چراکه این رویدادها بهترین زمان برای هم افزایی و یافتن ظرفیت های پیشرفت است.  

وی با اشاره به تفاوت نمایشگاه های مجازی با برگزاری آن به صورت حضوری افزود: منکر مفید بودن نمایشگاه های مجازی نیستم چنانچه در سال گذشته این اتفاق افتاد، اما هیچ گاه تاثیرگذاری که نمایشگاه های حضوری دارد را این رویدادها در بستر مجازی ندارد. اینکه تعداد قابل توجهی  افراد هم فکر  در یک مکان خاص و در یک زمان خاص گرد یکدیگر جمع شوند خود خدمت ارزنده ای است. در کنار هم بودن ها باعث می شود افراد بتوانند نقاط ضعف یکدیگر را پوشش دهند و از نقاط قوت یکدیگر بهتر و بیشتر استفاده کنند. همچنین اطلاع از دستاوردهای یکدیگر مهمترین خروجی این نمایشگاه ها برای  پاک های علم و فناوری است.

مهندس عباسی با اشاره به انعقاد تفاهم نامه مجموعه پارک علم و فناوری استان البرز با شرکت کشت بافت پیشتاز که یکی از رویدادهای این مجموعه در حاشیه این نمایشگاه بود ، گفت: به مناسبت  هفته پژهش و فناوری در همین نمایشگاه مقرر شده است که چند رونمایی از دستاوردها و تفاهم نامه با مراکز گوناگون  داشته باشیم؛ در نخستین تفاهم نامه با شرکت کشت بافت پیشتاز تفاهم نامه ای را در راستای تسهیل گری و گسترش کسب و کارهای نوپای حوزه دارویی و سلامت امضا کردیم.

به گفته رئیس پارک علم و فناوری البرز؛ پارک های علم و فناوری باید با بخش خصوصی ارتباط نزدیک و مستمری داشته باشند و در همین جهت به صورت جامع عمل کنند. به این معنا که اگر در یک مجموعه پارک در سال های گذشته توجه اصلی به حوزه فنی مهندسی بوده است، باید در دیگر حوزه ها هم تمرکز داشته باشد به عبارت دیگر فعالیت تک بعدی نداشته باشد.  

مهندس عباسی گفت: بر همین مبنا با توجه به اینکه استان البرز یکی از قطب های کشور در صنعت دارو است و با توجه به ظرفیت ها موجود، یکی از فعالیت هایی که پارک علم و فناوری البرز در آستانه به ثمر رساندن آن است، شناسایی استارتاپ ها و دانش بنیانی هایی است که در زمینه دارو فعالیت می کند.

 
نشانی مطلب در وبگاه پارک علم و فناوری البرز:
http://alborzstp.ir/find-1.212.2177.fa.html
برگشت به اصل مطلب