پارک علم و فناوری البرز- اخبار روابط عمومی
گردهمایی سراسری مدیران حراست جهاددانشگاهی در پارک علم و فناوری البرز

حذف تصاویر و رنگ‌ها  | تاریخ ارسال: 1398/11/2 | 

گردهمایی سراسری مدیران حراست جهاددانشگاهی در پارک علم و فناوری البرز


هفتمین گردهمایی سراسری مدیران حراست جهاددانشگاهی  روز چهارشنبه دوم بهمن‌ماه در پارک علم و فناوری البرز  برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری البرز به نقل از پایگاه خبری دفترمرکزی جهاددانشگاهی، هفتمین گردهمایی سراسری مدیران حراست این نهاد روزچهارشنبه دوم بهمن با شعار "حراست انقلابی - مدیریت جهادی و عدالت محوری" و با حضور دکتر حمیدرضا طیبی رییس جهاددانشگاهی، مسئولان سازمان حراست کل کشور و مدیران حراست سازمان‌ها، مراکز، واحدها، پژوهشگاه‌ها و پژوهشکده‌های جهاددانشگاهی در پارک علم و فناوری البرز و مجتمع تحقیقاتی شهدای این نهاد برگزار شد.
رییس جهادانشگاهی در این گردهمایی با اشاره به این که قبل از انقلاب غربی ها به عمد می خواستند کشور ما را در زمینه صنعت و فن عقب نگهدارند، اظهار کرد: آن ها خود با علم و فن به اقتدار نظامی، دفاعی و ثروت رسیده بودند و نمی خواستند ما در این زمینه ها پیشرفت کنیم که به دنبال آن و به لحاظ فرهنگی هم فرهنگ غربی تبلیغ می شد.
وی افزود: با پیروزی انقلاب اسلامی و روحیه خودباوری که امام اکسیر آن را در وجود همه القا کرد این زمینه در کشور ایجاد شد تا در حوزه توسعه کارهای انجام شود و ثابت کنیم توان کار داریم.
دکتر طیبی با تاکید بر این که جهاددانشگاهی با ایده فرهنگی و الگویی علمی و فناوری شکل گرفت، تصریح کرد: جنگ بسیار زود در کشور تحمیل شد. ما هم در این دوران توانمندی های لجستیک خود را به جنگ اختصاص دادیم و خدمت ارزنده ای هم انجام شد مانند رمز گشایی دستگاه بی‌سیم ارتش عراق و با توجه به اقداماتی که انجام شد خود را مدعی دفاع دانش بنیان می دانیم.
رییس جهاددانشگاهی به این که در حوزه علم و فناوری کارهای شاخصی توسط این نهاد انجام شده و در دست انجام است، اشاره کرد و گفت: موفقیت دانشمند جهاددانشگاهی و دریافت جایزه مصطفی (ص) در حوزه پزشکی حرف جدید ما برای دنیا بود.
وی با اشاره به زمان بر بودن برای اثبات و استفاده از یک فناوری تولید داخل در کشور گفت: این که برای اثبات یک کار و توانمندی بین 3 تا 12 سال زمان صرف شود زمان زیادی است و این کار باید با نظارت کاهش پیدا کند.
دکتر طیبی با تاکید بر ضروری بودن وجود حراست در سازمان و تاثیر آن برای حل مشکلات، افزود: حراست چشم پیدا و پنهان مدیران در جهت حل مشکل سیستم است. حراست باید همگام و همراه با مجموعه باشد.
وی در ادامه الگوسازی های موفق جهاددانشگاهی را نشان از توان کشور برای رسیدن به اقتصاد دانش بنیان دانست و گفت: نتوانسته ایم مدل اقتصادی مطلوب برای جامعه فراهم کنیم و معتقدیم تحریم کار را کند می کند؛ اما نمی تواند متوقف کند. مشکلات ما مشکلات دیگری است و در حراست دوستان ما باید چنین نگاهی داشته باشند.
رییس جهاددانشگاهی بیان کرد: کشوری موفق می شود که شرایط لازم برای شکوفا شدن استعداد تمام افراد را فراهم کند.
دکتر طیبی با تاکید بر این که ما در کشور بسیار سیاست زده شدیم و همین باعث شد سعی کنیم دایره افراد را کوچک کرده و هر کسی خود را حق مطلق بداند، گفت: باید در این شرایط دوستداران انقلاب با هم صحبت کنند و به یک دیدگاه واحد برای اداره کشور برسند.
دکتر ربانی رییس پارک علم و فناوری البرز و مجتمع تحقیقاتی شهدای جهاددانشگاهی ضمن تاکید بر نقش بسیار موثر حراست در ادارات دولتی ،  وظیفه حراست را حفظ سلامت نیروی انسانی مجموعه ذکر کرد  .
 وی در ادامه به معرفی پارک علم و فناوری البرز و مجتمع تحقیقاتی شهدای جهاددانشگاهی پرداخت و ضمن تشریح کلیات عملکرد پارک  و دستاوردها و توانمندی های شرکتهای فناور آن ، نقش و جایگاه این دو مجموعه از نظر علم و فناوری حائز اهمیت دانست.
 

بهنام چهارلنگ مدیر کل حراست جهاددانشگاهی  با اشاره به این‌که حدود 11 سال از تشکیل حراست در این نهاد می گذرد، اظهار کرد: اولین گردهمایی مدیران حراست نیز سال1391 در مشهد برگزار شد.

وی به دو ویژگی حراست اشاره کرد و افزود: ویژگی اول این است که این حراست، حراست جوانی است و چیزی از عمرش نمی‌گذرد و ویژگی دوم این است که در یک نهاد انقلابی قرار دارد.

مدیر کل حراست جهاددانشگاهی ادامه داد: با توجه به این‌که این حراست جوان است؛ اما توانسته به لحاظ کمی و کیفی در جهاددانشگاهی رشد کند و در حال حاضر نیز 48 دفتر در پژوهشگاه‌ها، پژوهشکده‌ها و واحد استانی جهاددانشگاهی دارد.

چهارلنگ با تاکید بر این‌که حراست باید در جهاددانشگاهی حضور داشته باشد، تقویت شود و انجام وظیفه کند، گفت: شعار «حراست انقلابی - مدیریت جهادی و عدالت محوری» را در جهاددانشگاهی به این دلیل انتخاب کردیم که وظیفه محور بودن کار اصلی ما است و به‌عنوان یک حراست انقلابی باید در جهاددانشگاهی کار انقلابی داشته باشیم. عدالت محوری هم تابلوی اصلی کار قرار داده شد و انتظار این است که این شعار در عمل هم پیاده شود. حراست انقلابی در مواجهه با متخلفان جدی و دستگیر مظلومان است.

وی به سه محور کاری ترسیم شده برای فعالیت این اداره اشاره کرد و افزود: اثرگذاری عالمانه، تصمیم سازی حکیمانه و پاسخگویی صادقانه سه محوری کاری است که برای فعالیت این اداره ترسیم کردیم و در احکام مدیران حراست هم به آن اشاره می‌کنیم.

مدیر کل حراست جهاددانشگاهی با اشاره به 31 طرح فناورانه این نهاد بیان کرد: به‌عنوان حراست باید به این 31 طرح توجه کنیم و همکاران ما در واحدها با جدیت روند اجرای طرح‌ها را پیگیر کنند.

وی در پایان به ارایه گزارشی از فعالیت حراست در سه سال گذشته پرداخت. 

گفتنی است، در این گردهمایی از سعید زعفری مدیر حراست سازمان جهاددانشگاهی خوزستان و نیکنام لک پور مدیر حراست پژوهشگاه این سینا به‌عنوان برگزیدگان این حوزه تقدیر شد.


 
نشانی مطلب در وبگاه پارک علم و فناوری البرز:
http://alborzstp.ir/find-1.212.1500.fa.html
برگشت به اصل مطلب